Χρήσιμες αρχές για την επιτυχία σας

25/06/2016

Χρήσιμες αρχές για την επιτυχία σας

Πιθανότατα ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας είναι το πως βλέπετε τον εαυτό σας , η θέληση και οι ικανότητες σας. Ας το ονομάσουμε αυθόρμητα “ ο νόμος της πίστης στην επιτυχία”

Απλούστατα σημαίνει “ Οτιδήποτε πιστεύετε έντονα , απο τα βάθη της καρδιάς σας , θα γίνει η πραγματικότητα σας μια μέρα”

 

Τι πιστεύουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι.

Οι μη επιτυχημένοι άνθρωποι τείνουν να σβήνουν από την μνήμη τους πληροφορίες που είναι άσχετες με την πραγματικότητα τους. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν το κάνουν επειδή πιστεύουν 100% ότι έχουν την ικανότητα να πετύχουν. Δεν θα σκεφτούν ποτέ ότι μπορεί να αποτύχουν. Και αν αποτύχουν, πιέζουν τον εαυτό τους για το πλάνο Β ή Γ που θα τους οδηγήσει στον προορισμό τους αν αποτύχει το πλάνο Α.

 

Σκέφτομαι θετικά εναντίον γνωρίζω τα θετικά

Πάντα δρούμε αναλόγως τα πιστεύω μας. Το καλύτερο σύστημα πίστης που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα είδος “αναγνώριση αφθονίας” στην οποία είστε απολύτως σίγουροι ότι θα πετύχετε τους στόχους σας.Αυτό το λέω είμαι θετικός εναντίον σκέφτομαι θετικά.

Το να σκέφτεσαι θετικά κάποιες φορές είναι ευχή ή ελπίδα. Αλλά το να είσαι θετικός σημαίνει οτι είσαι τελείως σίγουρος ότι γνωρίζεις τον δρόμο προς την επιτυχία.

 

Η βάση την θέλησης

Μια αρχή σχετικά με την πίστη σου είναι η θέληση. Ξέρουμε ότι η θέληση είναι απαραίτητη για κάθε είδους επιτυχίας. Η θέληση βασίζεται στην αυτοπεποίθηση. Βασίζεται στην πίστη , στην πίστη σου στις ικανότητες σου να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια.

 

Αντίθετα με όλες τις προβλέψεις , πέτυχε να είσαι επιτυχημένος.

Θυμήσου ότι πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν στον δρόμο της επιτυχίας τους. Ο μόνος τρόπος να πετύχεις τους στόχους σου είναι να τους πάρεις σοβαρά. Θα πρέπει να ξεκινήσεις.Πρέπει να γίνεις ενεργός. Πρέπει να ξεκινήσεις. Θυμήσου , η καλύτερη στιγμή είναι ΤΩΡΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright All Right Reserved 2016 Themenum

Μείνετε ενημερωμένοι

Νέα για τα παιχνίδια , για την αγορά του αθλητικού στοιχήματος και τα αθλήματα γενικά
25/06/2016

Χρήσιμες αρχές για την επιτυχία σας

Πιθανότατα ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας είναι το πως βλέπετε [Περισσότερα]

25/06/2016

Τα πάντα ξεκινούν στο κεφάι σου.

Το να είσαι αρνητικός , να αγχώνεσαι και να ζεις με το “αν” [Περισσότερα]